U bent altijd welkom

Ligplaatsen

Jachthaven 18 is een mooie uitvalbasis voor het bevaren van de Friese Meren. Centraal gelegen in het Friese Meren gebied bent u dicht bij de mooiste vaarroutes. Dorpen en steden zoals Sneek, Heeg, Lemmer, maar ook de wateren Tjeukemeer, Slotermeer, Hegemeer, IJsselmeer liggen rondom.

Als eigenaren wonen wij op het terrein zelf, waardoor er makkelijk en snel persoonlijk contact is. De combinatie van onze aanwezigheid en een camerasysteem rondom het terrein, maakt dat ook in de veiligheid en toezicht op uw boot is voorzien.

De vaste ligplaatsen beschikken over zij-steigers, hun eigen walstroom aansluiting en op het terrein kunt u gebruik maken van wc en douches. Daarbij kunt u op nog geen 200 meter afstand van de haven uw boot tanken.

De plaatsen zijn voor lange en kortere duur te huur. Passanten zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom om van de ligplaatsen met de bijbehorende voorzieningen gebruik te maken.

Hier onder vind u de prijzen voor het seizoen 2018.

Omdat onze haven in ontwikkeling is en er in de nabije toekomst nog meer ligplaatsen zullen worden gecreëerd zijn wij flexibel in het tegemoet komen aan speciale wensen. Denk aan ligplaatsen zonder steiger of wellicht een plek voor kortere periode. Alles is bespreekbaar!

Zomerseizoen 2018, van 1 april t/m 31 oktober:

€ 100,- per meter

Winterseizoen 2018, van 1 november t/m 30 maart:

€ 22,50 per meter

Prijzen zijn:

Inclusief BTW, milieutoeslag, drinkwater, gebruik van sanitaire voorzieningen exclusief elektriciteit en toeristenbelasting.

Passanten:

€ 11,50 per boot per nacht + toeristenbelasting van 1,25 p.p.p.n.

Winterstalling op land:

€ 18,50 per m2

Winter stalling binnen:

€ 42,00 per m2

Wintertarief is incl. BTW,  afspuiten onderwaterschip, bokhuur, kranen en 2x transport.